Over ons

Wij zijn Surie Administratie.

Voor een onderneming is het van groot belang om je administratie op een rijtje te hebben. Niet alleen om overzicht te houden op je bedrijfsuitvoering, maar ook vooruitzichtEen goed verzorgde administratie kan zodoende immense waarde toevoegen aan u en uw onderneming.

Surie Administratie richt zich op zowel startende als ervaren ondernemers die werken binnen het nederlands belastingstelsel. Wij voeren de volledige boekhouding en fiscale aangiften voor uw bedrijf.

 De mission statement van Surie Administratie is om:
gepassioneerde ondernemers te ondersteunen bij het administratief ontzorgen èn het ondersteunen van de ondernemer die zich richt op duurzaam succes en waardevolle samenwerking.

"The primary asset of any business is its organization."

-William Feather

Een korte introductie..

Branco Valentino Benjamin Surie

Eigenaar / Boekhouder / Belastingadviseur

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Branco. Boekhouder, gepassioneerde ondernemer en tevens oprichter van Surie Administratie.
Ik heb 5+ Jaar ervaring in de boekhoudkundige- en ondernemerswereld in verschillende branches en sectoren opgebouwd met bedrijven van klein en groot.

Zoek je een betrouwbare boekhouder met kristalheldere communicatie en oog op de toekomst, dan zit je bij mij goed.

De kennisdrempel voor belasting en fiscale regelingen zijn vaak intimiderend, zeker voor de nieuwsgierige ondernemer.
Een van de redenen dat ik Surie Administratie heb opgericht is om juist die ondernemers te steunen door de administratie in handen te nemen en belastingen begrijpelijker te maken, zodat ze sterker in hun schoenen staan als ondernemer. Daarnaast werk ik graag samen met gelijkgestemde ondernemers zodat hij of zij al hun aandacht kunnen besteden aan het vakgebied waar zij zich in hebben gespecialiseerd.

"Intelligence is the ability to adapt to change."

-Stephen Hawking

Surie Administratie © 2023
KvK: 83997970 BTW-ID: NL003906045B20