Over ons

Voor een onderneming is het van groot belang om je administratie op een rijtje te hebben. Niet alleen om overzicht te houden op je bedrijfsuitvoering, maar ook vooruitzichtEen goed verzorgde administratie kan zodoende immense waarde toevoegen aan u en uw onderneming. Surie Administratie richt zich op zowel startende als ervaren bedrijven en zelfstandigen die werken binnen het nederlands belastingstelsel.

Niet alleen ontzorgen wij je van de volledige boekhouding en fiscale aangiften voor jouw bedrijf, we staan bovendien 24/7 klaar om je te adviseren waar nodig. Surie Administratie is kenmerkend als een doorgewinterd boekhoudkantoor, maar ook een waardige business partner met een out-of-the-box mentaliteit. 

Ben jij een ZZP’er of zelfstandige ondernemer, en heb je nauwelijks de tijd om de belastingregels in te duiken? Wij kunnen je hierbij helpen. Scroll verder naar beneden en volg de stappen om contact met ons op te nemen. Je krijgt binnen 48 uur nader bericht van ons.


Accounting is the language of business.

Een korte introductie..

Branco Surie

Oprichter

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Branco. Boekhouder en oprichter van Surie Administratie. Ik heb 5+ Jaar ervaring in de boekhoudkundige- en fiscale wereld -en voor verschillende branches en sectoren- opgebouwd met bedrijven van klein tot groot.

De kennisdrempel voor belasting en fiscale regelingen zijn vaak intimiderend, zeker voor de startende ondernemer. Dit was een groot obstakel voor mij en hield me ooit tegen om mijn passie voor ondernemerschap volledig te volgen, en is waarlijk één van de katalysatoren van mijn praktijk.

Misschien vind jij belastingen ook te ingewikkeld. Als je als ondernemer recht hebt op belastingaftrek, zal de Belastingdienst je dat meestal niet vertellen. Surie Administratie wel. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is de zakelijke facturen en bankafschriften in de cloud te stoppen en achterover leunen terwijl je administratie en benodigde belastingaangiften voor je worden geregeld door een professional.

Surie Administratie © 2024
KvK: 83997970 BTW-ID: NL003906045B20