Over Surie Administratie

Wij zijn Surie Administratie.

Voor een onderneming is het van groot belang om je administratie op een rijtje te hebben. Niet alleen om overzicht te houden op je bedrijfsuitvoering, maar ook vooruitzicht. Een goed verzorgde administratie kan zodoende immense waarde toevoegen aan u en uw onderneming.

Surie Administratie richt zich op zowel startende als ervaren ondernemers die werken binnen het nederlands belastingstelsel.

 

de mission statement van Surie Administratie is om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen bij het administratief ontzorgen èn het ondersteunen van de ondernemer die zich richt op duurzaam succes en waardevolle samenwerking.

"The primary asset of any business is its organization."

-William Feather

Een korte introductie..

Branco Valentino Benjamin Surie

Eigenaar / Boekhouder / Belastingadviseur

Na mijn havo te hebben afgerond ben ik nieuwsgieriger geraakt naar ondernemerschap en belastingen. Naarmate mijn kennis en ervaring ontwikkelde in deze onderwerpen heb ik besloten om andere ondernemers in Nederland te helpen met hun financiële administratie. 

 

De kennisdrempel voor belasting en fiscale regelingen zijn vaak intimiderend en hoog, zeker voor de ondernemer. Een van de redenen dat ik Surie Administratie heb opgericht is om ondernemers te steunen door de boekhouding in handen te nemen en belastingen begrijpelijk te maken. Daarnaast werk ik graag samen met andere ondernemers als een team, en neem het vaktechnische gedeelte over, zodat mijn business partner of cliënt zich kan focussen op het vakgebied waar zij zich in hebben gespecialiseerd.

"Intelligence is the ability to adapt to change."

-Stephen Hawking

Diploma “Hoger Algemeen
Voortgezet Onderwijs” Economie en Maatschappij

Gediplomeerd “Elementair Boekhouden (BKB)”

Moderne Bedrijfsadministratie niveau 5

 

Surie Administratie © 2022
KvK: 83997970 BTW-ID: NL003906045B20

Adres: Albertilommer 21,
2728 JM Zoetermeer
Algemene Voorwaarden